Pálení čarodějnic: 30. 4. 2014

DSC_2001

Dne 30. dubna letošního roku, na travnaté ploše před řepskou radnicí, proběhlo již tradiční "Pálení čarodějnic". Akce se účastnilo několik stovek lidí. Pro každého příchozího byl zdarma k dispozici buřt k opékání, limonáda a sladká kobliha. Jinak bylo možno si zakoupit mnoho druhů občerstvení v řadě stánků rozmístěných po celé ploše. Celou akci moderoval Karel Janouš v roli čaroděje Dobroděje ve spolupráci se starostkou Bc. Jitkou Synkovou a místostarosty Martinem Markem, Mgr. Bořkem Černovským a Dr.Tomášem Fingerem.

Ti vybírali a vyhlašovali nejlepší masky a to jak dětské, tak dospělé a losovali další výherce. Zhruba v 18 hodin starostka Bc. Jitka Synková dala pokyn řepským hasičům k zapálení vatry, která se následně rozhořela. Moderátor akce, Karel Janouš, byl nakonec symbolicky oceněn věncem buřtů, který mu na krk navlékl čestný host, senátor Ing. Petr Bratský se starostkou Bc. Jitkou Synkovou. V průbehu podvečera zpestřilo program vystoupení skupiny The Rock Fuzion a následně ohňová show skupiny Pyroterra. Závěrečná reprodukovaná hudba hrála zhruba do 21 hodin, kdy byla celá akce ukončena. Fotografie z celé akce jsou k nahlédnutí ve fotogalerii.

Poděkování za pomoc při organizaci patří: Sboru dobrovolných hasičů, Městské policii, Policii ČR, Centru sociálně zdravotních služeb, Společnosti pro obnovu řepských tradic a pracovníkům Úřadu městské části Praha 17.

Poděkování za pomoc, podporu a sponzoring patří firmě: Hájek autodoprava, Erilens s.r.o., McDonald´s, Pekařství cukrářství Erika, Sadovnický a zahradnický servis Chládek, Knihkupectví-papírnictví Karel Průša, Pražské služby, a.s., ČSOB a.s., FotomobilCZ, BT-VUSTE, Gawnet a Gernétic.

Vytvořeno: 2.5.2014