Městská část Praha 17 podporuje své živnostníky

Znak Městské části Praha 17

V Řepích byla vyhlášena anketa „Nejlepší na sedmnáctce“, která je jedním ze způsobů jak podpořit místní řemeslníky, kadeřnictví, restaurace a další živnostníky a pomoci jim s propagací jejich činnosti. Jejich aktivní zapojení do ankety může přinést větší povědomí o jejich službách a využití pozitivních zkušeností zákazníků, které se promění v hlasy do ankety.

Občané mají tímto způsobem možnost ohodnotit svou oblíbenou provozovnu nebo řemeslníka, případně najít tip na „zákazníky ověřené“ kadeřnictví či cokoliv jiného. Hlasování do ankety je možné buď pomocí anketních lístků v časopisu Řepská sedmnáctka, nebo na webových stránkách http://nejna17.repy.cz. První ročník bude probíhat do srpna 2014. Po ukončení hlasování se výsledky vyhodnotí a následně budou zveřejněny na internetových stránkách ankety a také na webu Městské části Praha 17 – www.repy.cz.

Vyvrcholením celé ankety bude slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen těm podnikatelům, kteří se umístí na prvních třech místech v každé kategorii.

První ročník ankety se inspiroval v podobných anketách, které vyhlašují státní instituce či městské samosprávy. Partnerem akce je ČSOB.

Vytvořeno: 28.3.2014