Slovo starostky ke Sportovnímu centru

Bazén

Vážení sousedé,

naše Sportovní centrum se postupně otevírá. Kvůli nemoci Covid-19 jsme ho nemohli otevřít podle plánu. Konečně však nastala doba, kdy jsou postupně rušena všechna vládní nařízení a Sportovní centrum Řepy vítá své první návštěvníky. V současné době již fungují beachvolejbalová hřiště a otevřeli jsme také sportovní halu, kde začínají trénovat první sportovci. Stále je ovšem potřeba dodržovat některá pravidla. Ta jsou detailně popsána na webu Sportovního centra www.sc-repy.cz. Mezi tato pravidla stále patří zákaz používání sprch a šaten, ale věříme, že i toto omezení bude brzy moci být zrušené.

Dle nařízení vlády ještě není možné otevřít plavecký bazén. Na základě posledních informací plánujeme otevřít 25. května. Vše je připravené. Počet osob v prostoru plaveckého bazénu bude prozatím omezen na 100 lidí. Aby nedošlo ke komplikacím, na webových stránkách www.sc-repy.cz naleznete v nejbližších dnech on-line rezervační systém, kde bude možné vytvořit rezervaci na příslušný čas. Pro seniory bude každé pondělí vymezeno 90 minut, které budou určeny pouze pro ně. Ve wellness centru nebude prozatím otevřena pára a sauny budou muset být vytopené minimálně na 70 stupňů.

Věřím, že již brzy budou zrušena všechna vládní nařízení související s nemocí Covid-19 a budeme naše Sportovní centrum moci využívat naplno.

Vaše starostka
Jitka Synková

 

Vytvořeno: 18.5.2020