Aktivní město - informační leták

AKTIVNÍ MĚSTO - Zapojte se na Praze 17

„Sportovní a volnočasová činnost ve školním roce 2023/24“

Jste tu poprvé? Zaregistrujte se na www.aktivnimesto.cz
Abyste mohli využít nabídky Vaší radnice, je potřeba se nejprve zaregistrovat. Tedy zadat osobní údaje o sobě a Vašich dětech. Nárok na příspěvek mají děti s trvalým bydlištěm na MČ Praha 17. Nyní je potřeba údaje zadané při registraci ještě ověřit. Toto ověření provádí radnice vůči registru obyvatel a zabere zpravidla 3-5 pracovních dnů. O výsledku Vás vyrozumíme mailem a rovněž notifikací, to je zvoneček v rámci horního menu. 

Jste úspěšně ověření? Požádejte o příspěvek!
Na stránce Nabídka příspěvků jednoduše vyberte aktuálně vyhlášený příspěvek (600 Kč na každé školní pololetí) a odešlete žádost. Pokud máte víc dětí, odešlete žádost pro každé z nich. Podanou žádost ještě musíme ověřit a schválit. Toto zabere pár hodin, informaci o výsledku Vám pošleme na e-mail a taky ji uvidíte v systému v rámci notifikací.

Schválili jsme Vaši žádost o příspěvek? Vybírejte kurz, oddíl, kroužek nebo jiný typ aktivity pro Vaše dítě!
Na stránce Vyhledej aktivitu najdete seznam podporovaných aktivit, které jsou v aktuální nabídce. Nabídka se bude ještě postupně doplňovat a aktualizovat tak, jak se jednotliví poskytovatelé budou do programu zapojovat. Pokud v aktuální nabídce nenajdete svého favorita, vyzvěte organizátora, aby se zaregistroval. Nebo kontaktujte:  info@aktivnimesto.cz a my ho oslovíme sami.
V detailu aktivity klikněte na tlačítko uplatnit příspěvek. Tím se Váš kredit převede na účet organizátora. Jemu přijde zpráva s potvrzením Vaší platby, podobnou zprávu dostanete do e-mailu také Vy. Její přílohou bude PDF s dokladem, který slouží pro případné prokázání, že jste prostředky ve formě elektronických bodů skutečně odeslali. Doklad si můžete taky stáhnout na stránce Moje transakce

A to je všechno!
Tím by mělo být vše hotovo. Děkujeme, že používáte program Aktivní město!

Popis příspěvku:
Příspěvek je určen dětem do 18 let, které mají trvalé bydliště na Praze 17 a které během školního roku vykonávají alespoň jedenkrát týdně zájmovou nebo volnočasovou činnost u některého z registrovaných poskytovatelů.
Příspěvek lze uplatnit v samostatných transakcích ve výši 600 Kč na úhradu části kurzovného, členského příspěvku a dalších aktivit, které zapojení poskytovatelé v programu nabízejí. Příjemce může uplatnit část příspěvku (1 transakce á 600 Kč) nebo celý (2 transakce á 600 Kč).
Více informací na: www.aktivnimesto.cz
V případě dotazů se prosím obracejte na: info@aktivnimesto.cz
 

Aktivní město 2023 - Informační leták

Vytvořeno: 18.9.2023