Slovo starostky červenec

Jitka Synková

Je to konečně tady – začala nám doba léta, prázdnin a dovolených.

Vážení spoluobčané,

Chvíle oddechu a relaxace, na které se letos těšili zejména rodiče dětí školou povinných, pro které skončilo složité a náročné období domácí výuky. V březnu si nikdo z nás neuměl představit, jak následující měsíce budou probíhat. Náročné byly pro nás všechny, ale pro rodiny s dětmi jistě dvojnásob.
Dovolte mi touto cestou poděkovat zejména všem učitelům, učitelkám a ředitelkám našich škol. I pro ně skončilo vyčerpávající druhé pololetí, které z velké části probíhalo distančně.  Od konce května se pak naše školy musely vypořádat s částečným návratem některých dětí do školních lavic, výukou v malých skupinách a organizací dětí s ohledem na všechna stanovená bezpečnostní opatření. Všem pedagogickým pracovníkům tedy přeji zasloužený odpočinek a krásné léto.
Život v Řepích se během měsíce června pomalu vracel do běžných kolejí a věřím, že postupně se již všichni budeme moci definitivně vrátit k normálnímu režimu.
Velmi mě potěšilo, že v červnu byla zahájena výstava v KC Průhon – Sochaři Mánesa. Výstavu si můžete prohlédnout až do října. A to ať už se rozhodnete pro osobní návštěvu, nebo virtuální 3D prohlídku v počítači.
Přeji vám krásné letní měsíce, spoustu odpočinku, který si po náročném období všichni zasloužíme, ale zejména pevné zdraví!

Vaše starostka
Jitka Synková

Vytvořeno: 22.7.2020