Mluvte nám do toho!

Logo MČ

Staňte se členem poradního sboru MČ Praha 17!

Nabízíme vám jedinečnou šanci podílet se na rozhodování o městské části.

Máte pocit, že nemáte informace o tom co se děje za zdmi radnice? Zajímá vás co plánuje městská část a co se děje v Řepích? Chcete být v obraze a mít přehled? Nyní máte šanci vše změnit a podílet se na činnosti nově vzniklého Poradního sboru MČ Praha 17.

Přihlaste se, čekáme na vás. Poradní sbor občanů Městské části Praha 17 je nově vzniklá aktivita městské části, která bude složena z občanů Řep podle volebních okrsků, v maximálním počtu 18 členů. Budete mít možnost přímo se vyjádřit k aktuálním tématům městské části.

Poradní sbor se bude setkávat s vedením městské části a odpovědnými úředníky vždy v prvním měsíci nového čtvrtletí a každý váš podnět či názor bude vyslyšen a zodpovězen.

Pokud vás tato nabídka oslovila, zasílejte přihlášky pro svoji účast v Poradním sboru do 15. srpna 2014 do podatelny MČ Praha 17 se zřetelným označením „Poradní sbor“ nebo e-mailem na adresu: redakce@repy.mepnet.cz s předmětem zprávy „Poradní sbor“. Podmínkou pro vstup do Poradního sboru je plnoletost, trvalý pobyt na území MČ Praha 17 a bezúhonnost.

 

Mgr. Jitka Synková,
starostka

Vytvořeno: 23.6.2014