Kreativní soutěž pro školy

Weriška_3

V průběhu měsíců května a června dostaly řepské školy možnost dle vlastní kreativity pomalovat jednu z betonových laviček ve zrekonstruovaném řepském parteru poblíž ulice Makovského.

Zde můžete vidět výsledky jejich tvůrčí práce. ZŠ genpor. Fr. Peřiny, pracoviště Laudova, pojalo svou lavičku ve stylu ZOO, kde z jedné strany můžete vidět "jejich" lachtana a z druhé plameňáka, hrocha a hada. Pracoviště Socháňova lavičku vyzdobilo řepskými významnými budovami, kde můžete vidět Domov sv. Karla Boromejského, Kostel sv. Martina, Úřad a svou školu. ZŠ Jana Wericha umístilo na lavičku vlastní symbol dětí v deštníku a slunce s duhou a z druhé strany židli, stůl a psa s kočkou. ZUŠ Blatiny zvolilo za téma zvířata na pestrobarevném podkladu.

V sekci Fotogalerie a na Facebookových stránkách https://www.facebook.com/Praha17/ naleznete fotografie "před a po" a můžete si výsledky tvoření dětí a jejich učitelů prohlédnout. Nicméně lepší bude, když se na ně dojdete podívat :o)

Vytvořeno: 28.6.2016